foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Woonwinkel Zatlbommel

Woonwinkel Zaltbommel voor al uw betaalbare woonaccessoires en meubels

Woonwinkel

Softbox Walimex Pro Profoto 19175 1 stuks

Zachte en gelijkmatige belichting
De Octagon Softbox PLUS uit de serie Orange Line van walimex pro zorgt voor een zachte en gelijkmatige belichting. Vanwege zijn vorm is hij bijzonder ge...

€ 269.00

Foto en video Walimex Pro Multimedia
Product
 

Softbox Walimex Pro Profoto 19175 1 stuks

Zachte en gelijkmatige belichting
De Octagon Softbox PLUS uit de serie Orange Line van walimex pro zorgt voor een zachte en gelijkmatige belichting. Vanwege zijn vorm is hij bijzonder ge...

€ 269.00

Televisie en video Kantoor, IT multimedia Multimedia
Product
 
Product
Gorilla Wear Bridgeport Trainingsbroek Legergroen L  Fitnessapparaat  Gorilla Wear Gorilla Wear Bridgeport Jogger - Army Green

Deze broek past perfect om je benen. Strak, maar licht en nog steeds erg flexibel. Een ideale combinatie voor je oefeningen. Hij heeft een mooi ontwerp met kleine details op de rug en de rits. De Gorilla Wear Bridgeport Jogger past perfect bij de Bridgeport Zipped hoodie.

Over Gorilla Wear
Sinds de jaren '80 is Gorilla Wear een legendarisch Amerikaans wereldwijd bodybuilding en fitness merk "for the motivated". Iedere kledingstijl is ontworpen voor gemotiveerde en veeleisende sporters over de hele wereld. Het is uniek, het past, het gaat niet kapot en het geeft je de authentieke en individuele uitstraling die je lichaam verdient.

Art.nr. 90931409
Kleur: Groen
Samenstelling: 100% polyester
Product
Omega ladesysteem 11 liter transparant zwart 17,5x39,5x37,5 cm Leen Bakker  Leenbakker  Opbergers Omega ladesysteem 11 liter is transparant/zwart en heeft een totale afmeting van 17,5x39,5x37,5 cm.
Product
Trapmat Ecostep blauw (16 stuks) Leen Bakker  Leenbakker  Vloeren Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle, moderne uitstraling. Trapmat Ecostep in de kleur blauw is gemaakt van sterk polypropyleen en gaat jaren mee.
Product
ProForm Cardio H.I.I.T. Trainer Gratis trainingsschema  Fitnessapparaat  ProForm Bereik nieuwe hoogtes met de ProForm H.I.I.T. Trainer. De H.I.I.T. Trainer combineert de voordelen van een crosstrainer en een stepper in een intense beweging. Het apparaat brengt je voeten verder omhoog dan de meeste andere crosstrainers. Dit geeft je de cardio voordelen van intensief traplopen, in een vloeiende beweging. Elke oefening zet spieren in je gehele lichaam in beweging om meer calorieën te verbranden. Tegelijkertijd blijven je voeten, net als bij andere crosstrainers, altijd op de pedalen staan. Dat zorgt voor een oefening die je gewrichten niet onnodig belast. De ProForm H.I.I.T. Trainer gebruikt High Intensity Interval Training om resultaten te behalen. Bij deze trainingsmethode span je jezelf 100% in voor korte periodes en train je tussen de periodes op een rustig tempo om weer bij te komen. High Intensity Interval Training is een uitputtende, maar erg effectieve methode om veel calorieën te verbranden en kracht op te bouwen.

Trainingsmogelijkheden

De ProForm H.I.I.T. Trainer geeft je 32 professionele trainingsprogramma's om sportieve resultaten te behalen. Deze programma's zijn ontwikkeld door gecertificeerde personal trainers voor een maximale effectiviteit. De programma's passen automatisch de weerstand aan om je op weg te helpen naar jouw gekozen fitness doel. Zelf kun je ook de weerstand aanpassen met de sneltoetsen op het bedieningspaneel. Er zijn 24 verschillende weerstand niveaus en iedere verandering gaat vloeiend met het "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem. Dit weerstand systeem laat de verschillende weerstand niveaus vloeiend in elkaar over lopen, ook bij extreme wisselingen voor een intense H.I.I.T. training. Iedere overgang gaat bovendien geluidloos zodat je een ander niet tot last bent.

Volg je vorderingen

Op het verlichte scherm van de H.I.I.T. Trainer volg je calorie verbruik, calorie verbruik per uur, afstand, weerstand, omwentelingen per minuut, tijd, verticale afstand en snelheid. Gebruik de handsensoren van de crosstrainer of een optionele Bluetooth borstband om hier ook je hartslag te volgen. Kies uit 3 verschillende profielen om de informatie weer te geven. "My Trail" zet je prestaties grafisch op een piste van 400 meter. Je ziet jezelf over de baan bewegen en volgt het aantal rondes dat je loopt. Het calorie profiel verdeelt je training in calorie verbranding segmenten die je een overzicht geven van de snelheid waarmee je vet aan het verbranden bent. Het weerstand profiel laat de gehele oefening het weerstand niveau in segmenten zien. Dit profiel geeft je een goed beeld van de moeilijkheidsgraad en intensiteit van je oefening. Op alle drie de profielen wordt ook de intensiteit van je oefening weergegeven met de intensiteitsmeter.

Comfortabel trainen

Kies je eigen trainingshouding door je voeten te verzetten op de comfortabele en extra grote anti slip voetpedalen. Je wijzigt de manier waarop je kracht zet door de multifunctionele handgrepen op een andere manier vast te houden. Luister je eigen muziek, met je MP3 speler of iPod aangesloten op het muzieksysteem van de ProForm H.I.I.T. Trainer. Laat de ventilator frisse lucht in je gezicht blazen als het te warm wordt. Voorkom uitdroging met een flesje water of sportdrank in de bidonhouder van de H.I.I.T. Trainer. Zet een tablet in de houder boven het display om een film te kijken of je favoriete websites te bezoeken tijdens het sporten.

iFit enabled

De ProForm H.I.I.T. Trainer is "iFit Enabled". Dit betekent dat deze crosstrainer een ingebouwde iFit aansluiting heeft en je hier alleen nog een abonnement (online of via BlueTooth code) voor aan hoeft te schaffen. iFit geeft je de mogelijkheid om je eigen routes te ontwerpen op Google Maps en tijdens het sporten je omgeving op Streetview te volgen. Deze routes kun je ook gebruiken om wedstrijden te houden tegen andere iFit gebruikers die je hebt leren kennen via het sociale netwerk van iFit. Je downloadt programma's van professionele personal trainers om over een langere periode je uithoudingsvermogen te vergroten, je conditie te verbeteren of af te vallen. "Get Fit with Jillian Michaels" bijvoorbeeld. Dit programma van "America's Toughest Trainer" Jillian Michaels geeft je 6 weken lang trainingen die steeds iets zwaarder worden, met als doel je fitheid te verhogen. Voor recreatieve sporters heeft iFit hele mooie visuele trainingen zoals wandeltochten door Bali, de Alpen beklimmen en strandwandelingen op Hawaii. Deze programma's laten de omgeving op je scherm zien terwijl je sport.

Na het sporten

Na het sporten verplaats je deze crosstrainer met de transportwieltjes om hem aan de kant te zetten. Je kunt hem altijd opnieuw waterpas stellen met de stelvoeten als hij na het verplaatsen scheef staat. Of je laat hem gewoon staan. De H.I.I.T. Trainer neemt veel minder ruimte in beslag dan de meeste andere crosstrainers en staat daardoor ook minder snel in de weg. Bij de ProForm Ca
Product
Touch Test maat 13  Hulpmiddelen  Sport Revalidatie De Touch-Test monofilamenten is een simpel instrument dat de zenuwwaarnemingen van de huid test. De monofilamenten bestaan uit een nylon draad, die, als hij tot het buigpunt tegen de huid aan wordt gedrukt, een exact geijkte kracht op de huid uitoefent. Het gebruik van monofilamenten levert een accurate evaluatie van het toeof afnemen van de zenuwwaarnemingen van de huid. Los leverbaar van 0.008 gr t/m 300 gr. Product Gram Size 01 0.008 1.65 02 0.02 2.36 03 0.04 2.44 04 0.07 2.83 05 0.16 3.22 06 0.4 3.61 07 0.6 3.84 08 1 4.08 09 1.4 4.17 10 2 4.31 11 4 4.56 12 6 4.74 13 8 4.93 14 10 5.07 15 15 5.18 16 26 5.46 17 60 5.88 18 100 6.10 19 180 6.45 20 300 6.65
Product
Grohe Euphoria 110 Massage doucheset 3 stralen, chroom  Badkamerwinkel  Douches

Euphoria 110 Massage doucheset - alles onder controle onder de douche

Met de Euphoria 110 Massage doucheset is alles onder controle. Jij bepaalt onder welke van de drie straalsoorten jij wilt douchen vandaag. Met de handige GROHE EasyReach™ zeepschaal zijn shampoo en douchegel binnen handbereik en met de GROHE SprayDimmer past men eenvoudig en traploos de waterstraal aan. Twistfree helpt bij het onder controle houden van de slang. Die raakt hiermee namelijk nooit meer in de knoop. En GROHE DreamSpray® zorgt voor een optimale waterverdeling door alle sproeigaatjes. Dankzij de chromen GROHE StarLight® beschermlaag en SpeedClean is ook het onderhoud onder controle. Die is namelijk amper nodig. Kalk verwijdert men gewoon met de vinger en de douche veegt men met een zachte handdoek droog. 

Alle gebruiksgemakken op een rij:

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche er gekozen wordt.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl de kraan er altijd als nieuw uitziet.

SpeedClean houdt de douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee men kalkaanslag met een beweging van een vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

TwistFree – de doucheslang volgt elke beweging die er gemaakt wordt
Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken het lichaam
Kies voor de Rain straal-stand en wordt verwend met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over de huid en geven het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

Massage straal: pulserende stralen masseren en ontspannen de huid
Selecteer de Massage straal-stand van de douchekop om pulserende waterstralen het hoofd, nek en schouders zachtjes te masseren. Voor een verkwikkende ochtendmassage of om ‘s- avonds de stress van de dag af te spoelen.

SmartRain straal voor een luxe, maar milieubewuste douche.
Wordt verwend dankzij de SmartRain technologie met een gelijkmatige en zachte regenbui op de huid terwijl men tegelijkertijd water bespaart. Dat is genieten én verantwoord omgaan met onze kostbare waterbronnen.

Wat zit er in de verpakking:
  • Euphoria 110 handdouche Massage (27 221 000)
  • Glijstang 900 mm (27 500)
  • Doucheslang Silverflex 1750 mm (28 388 000)
  • Nederlandstalige montagehandleiding
Product
Houten Waskom BWS Legno Hout 35 40x18 cm Boss Wessing  Sanitairwinkel   Houten Waskom BWS Legno Hout 35-40x18 cm Houten waskommen worden in tegenwoordig steeds meer in badkamers gevonden. Ze scheppen namelijk een unieke warmte in de badkamer. Doordat de waskom vervaardigd is kan het goed tegen vocht. De afmeting kan variëren van 35 t/m 40 cm breedte. en de hoogte van 15 t/m 18 cm. De exacte maat van de waskom is afhankelijk van het hout. De waskom word exclusief sifon en click waste geleverd. We garanderen geen garantie of omruil bij natuurlijk aders, verkleuring, waterafschot en scheurvorming. De kleur en afmeting van de waskom op de foto kan afwijken van de werkelijkheid. Heeft u een voorkeur, kom dan naar de showroom en kies uw eigen waskom. Specificaties houten waskom: * - Waskom * - Breedte kan variëren van 35 tot 40 cm * - Hoogte kan variëren van 15 tot 18 cm * - Onbehandeld hout
Product
Aftakking voor apparaat Siemens 3RA2210 1BD15 2BB4 Motorvermogen bij 400 V 0.75 kW 690 V Nominale stroom 1.9 A  Automatisering  Automatisering Verbruiker aftakking sicherungslos, Reversierbetrieb AC 400 V, model S00 1,40...2,00 A DC 24 V schroefaansluiting voor 60 mm verzamelrailsystemen (voldoet ook zuordnungsart 1) Zuordnungsart ...
Product
Sub 1750 keramische tegel 32,5x97,7 cm à 6 stuks, shadow  Badkamerwinkel  Tegels Sub 1750 keramische tegel 32,5x97,7 cm à 6 stuks, shadow met artikelnummer 25430 nu voor maar 111.64.
Product
LINDY Toslink Digitale audio Aansluitkabel [1x Toslink stekker (ODT) 1x Toslink stekker (ODT)] 3 m Grijs  Televisie en video  Kantoor, IT multimedia Audiokabel met optimale kwaliteit voor digitale audioverbinding in home theater of professionele AV-installaties, compatibel met optische SPDIF apparaten met TosLink-interface.

De tek...