foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Woonwinkel Zatlbommel

Woonwinkel Zaltbommel voor al uw betaalbare woonaccessoires en meubels

Woonwinkel

Douchegoot Duscheline Premium Style Mat Zwart 90cm

Douchegoot Duscheline Premium Style Mat Zwart 90cm

€ 139.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Duscheline Premium Style Mat Zwart 80cm

Douchegoot Duscheline Premium Style Mat Zwart 80cm

€ 129.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Duscheline Premium Style Mat Zwart 70cm

Douchegoot Duscheline Premium Style Mat Zwart 70cm

€ 119.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Los Rooster RVS 60cm Type 1

Dit RVS designrooster type 1 zorgt voor een fraaie afwerking van de tegelvloer in uw doucheruimte. Door het plaatsen van een losse rooster past u de douchegoot aan naar de stijl van uw badkamer. Wiesbaden douchegoot rooster zijn er in verschillende rooster varianten. Met een afmeting van 60cm is dit een ruime rooster voor uw douchegoot. Uw badkamer zal een fantastische moderne look krijgen door deze prachtig afgewerkte Wiesbaden rooster.

€ 40.35

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer 120 cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver

Douchegoot Brauer Lengte 160cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en is een ideale toevoeging in uw badkamer. De douchegoot is van het kwalitatieve merk Brauer en is voorzien van een slotrooster, muurflens en een uitneembaar sifon die ervoor zorgt dat het goed te reinigen is. Verder is de douchegoot voorzien van een inbouwdiepte van 6.7 cm en heeft verstelbare luxe voetjes. De lengte van dit model is 120 cm en heeft een afvoeraansluiting aan de zijkant.

€ 368.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer 160 cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver

Douchegoot Brauer Lengte 160cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en is een ideale toevoeging in uw badkamer. De douchegoot is van het kwalitatieve merk Brauer en is voorzien van een slotrooster, muurflens en een uitneembaar sifon die ervoor zorgt dat het goed schoon te houden is. Verder is de douchegoot voorzien van een inbouwdiepte van 6.7 cm en heeft verstelbare luxe voetjes. De lengte van dit model is 160 cm en heeft een afvoeraansluiting aan de zijkant.

€ 268.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer 140 cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver

Douchegoot Brauer Lengte 140cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en is een ideale toevoeging in uw badkamer. De douchegoot is van het kwalitatieve merk Brauer en is voorzien van een slotrooster, muurflens en een uitneembaar sifon die ervoor zorgt dat het goed te reinigen is. Verder is de douchegoot voorzien van een inbouwdiepte van 6.7 cm en heeft verstelbare luxe voetjes. De lengte van dit model is 140 cm en heeft een afvoeraansluiting aan de zijkant.

€ 498.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer 200 cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver

Douchegoot Brauer Lengte 200cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en is een ideale toevoeging in uw badkamer. De douchegoot is van het kwalitatieve merk Brauer en is voorzien van een slotrooster, muurflens en een uitneembaar sifon die ervoor zorgt dat het goed schoon te houden is. Verder is de douchegoot voorzien van een inbouwdiepte van 6.7 cm en heeft verstelbare luxe voetjes. De lengte van dit model is 200 cm en heeft een afvoeraansluiting aan de zijkant.

€ 328.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 100x7cm met Flens Kunststof Sifon Filter

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 100x7cm is uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een flens, kunststof sifon en filter. De moderne douchegoot is een vervanger van de oude douche put. Door de grote formaat kunt u de goot makkelijker en netter installeren. Een douchegoot met flens is ideaal om te verwerken in een tegelvloer. Het rooster is 100 centimeter lang en slechts 7 centimeter breed. De douchegoot is tevens ook verkrijgbaar in de maten 70, 80 en 90 cm. De douchegoot is voorzien van een prachtig zwart rooster en maakt het verschil in uw badkamer. Het rooster valt op in uw douchecabine en in combinatie met andere zwarte details maakt u het plaatje af. Het voordeel van een douchegoot is dat u het sifon eruit kan halen om schoon te maken. Met het haarfilter kunt u de goot goed schoon houden en kunt u verstoppingen voorkomen. Let op! Bij het installeren van dit product is de zwarte afwerking erg krasgevoelig.

€ 233.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 90x7cm met Flens Kunststof Sifon Filter

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 90x7cm is uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een flens, kunststof sifon en filter. De moderne douchegoot is een vervanger van de oude douche put. Door de grote formaat kunt u de goot makkelijker en netter installeren. Een douchegoot met flens is ideaal om te verwerken in een tegelvloer. Het rooster is 90 centimeter lang en slechts 7 centimeter breed. De douchegoot is tevens ook verkrijgbaar in de maten 70, 80 en 100 cm. De douchegoot is voorzien van een prachtig zwart rooster en maakt het verschil in uw badkamer. Het rooster valt op in uw douchecabine en in combinatie met andere zwarte details maakt u het plaatje af. Het voordeel van een douchegoot is dat u het sifon eruit kan halen om schoon te maken. Met het haarfilter kunt u de goot goed schoon houden en kunt u verstoppingen voorkomen. Let op! Bij het installeren van dit product is de zwarte afwerking erg krasgevoelig.

€ 215.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 80x7cm met Flens Kunststof Sifon Filter

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 80x7cm is uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een flens, kunststof sifon en filter. De moderne douchegoot is een vervanger van de oude douche put. Door de grote formaat kunt u de goot makkelijker en netter installeren. Een douchegoot met flens is ideaal om te verwerken in een tegelvloer. Het rooster is 80 centimeter lang en slechts 7 centimeter breed. De douchegoot is tevens ook verkrijgbaar in de maten 70, 90 en 100 cm. De douchegoot is voorzien van een prachtig zwart rooster en maakt het verschil in uw badkamer. Het rooster valt op in uw douchecabine en in combinatie met andere zwarte details maakt u het plaatje af. Het voordeel van een douchegoot is dat u het sifon eruit kan halen om schoon te maken. Met het haarfilter kunt u de goot goed schoon houden en kunt u verstoppingen voorkomen. Let op! Bij het installeren van dit product is de zwarte afwerking erg krasgevoelig.

€ 144.95

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 70x7cm met Flens Kunststof Sifon Filter

Douchegoot Wiesbaden RVS Zwart 70x7cm is uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een flens, kunststof sifon en filter. De moderne douchegoot is een vervanger van de oude douche put. Door de grote formaat kunt u de goot makkelijker en netter installeren. Een douchegoot met flens is ideaal om te verwerken in een tegelvloer. Het rooster is 70 centimeter lang en slechts 7 centimeter breed. De douchegoot is tevens ook verkrijgbaar in de maten 80, 90 en 100 cm. De douchegoot is voorzien van een prachtig zwart rooster en maakt het verschil in uw badkamer. Het rooster valt op in uw douchecabine en in combinatie met andere zwarte details maakt u het plaatje af. Het voordeel van een douchegoot is dat u het sifon eruit kan halen om schoon te maken. Met het haarfilter kunt u de goot goed schoon houden en kunt u verstoppingen voorkomen. Let op! Bij het installeren van dit product is de zwarte afwerking erg krasgevoelig.

€ 127.09

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 200cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 200cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is de ideale douchegoot waar u naar op zoek bent voor in uw doucheruimte. De Brauer douchegoot is voorzien van een flens rondom de goot heen die zorgt voor een goede waterafdichting en waar u tegels direct op kunt leggen. Zit de afvoer aan de andere kant van uw badkamer? Dan kan deze douchegoot met zijuitloop gewenst zijn om eerst naar de zijkant te werken. Ook beschikt de goot over een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook makkelijker te reinigen. Verder heeft de Brauer douchegoot een inbouwdiepte van 67mm en beschikt over een gesloten rvs rooster.

€ 518.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 140cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 140cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is de ideale douchegoot waar u naar op zoek bent voor in uw doucheruimte. De Brauer douchegoot is voorzien van een flens rondom de goot heen die zorgt voor een goede waterafdichting en waar u tegels direct op kunt leggen. Zit de afvoer aan de andere kant van uw badkamer? Dan kan deze douchegoot met zijuitloop gewenst zijn om eerst naar de zijkant te werken. Ook beschikt de goot over een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook makkelijker te reinigen. Verder heeft de Brauer douchegoot een inbouwdiepte van 67mm en beschikt over een gesloten rvs rooster.

€ 348.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 180cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 180cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is de ideale douchegoot waar u naar op zoek bent voor in uw doucheruimte. De Brauer douchegoot is voorzien van een flens rondom de goot heen die zorgt voor een goede waterafdichting en waar u tegels direct op kunt leggen. Zit de afvoer aan de andere kant van uw badkamer? Dan kan deze douchegoot met zijuitloop gewenst zijn om eerst naar de zijkant te werken. Ook beschikt de goot over een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook makkelijker te reinigen. Verder heeft de Brauer douchegoot een inbouwdiepte van 67mm en beschikt over een gesloten rvs rooster.

€ 458.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 160cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 160cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is de ideale douchegoot waar u naar op zoek bent voor in uw doucheruimte. De Brauer douchegoot is voorzien van een flens rondom de goot heen die zorgt voor een goede waterafdichting en waar u tegels direct op kunt leggen. Zit de afvoer aan de andere kant van uw badkamer? Dan kan deze douchegoot met zijuitloop gewenst zijn om eerst naar de zijkant te werken. Ook beschikt de goot over een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook makkelijker te reinigen. Verder heeft de Brauer douchegoot een inbouwdiepte van 67mm en beschikt over een gesloten rvs rooster.

€ 388.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 120cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 120cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is de ideale douchegoot waar u naar op zoek bent voor in uw doucheruimte. De Brauer douchegoot is voorzien van een flens rondom de goot heen die zorgt voor een goede waterafdichting en waar u tegels direct op kunt leggen. Zit de afvoer aan de andere kant van uw badkamer? Dan kan deze douchegoot met zijuitloop gewenst zijn om eerst naar de zijkant te werken. Ook beschikt de goot over een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook makkelijker te reinigen. Verder heeft de Brauer douchegoot een inbouwdiepte van 67mm en beschikt over een gesloten rvs rooster.

€ 288.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer 180cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver

Douchegoot Brauer Lengte 180cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en is een ideale toevoeging in uw badkamer. De douchegoot is van het kwalitatieve merk Brauer en is voorzien van een slotrooster, muurflens en een uitneembaar sifon die ervoor zorgt dat het goed te reinigen is. Verder is de douchegoot voorzien van een inbouwdiepte van 6.7 cm en heeft verstelbare luxe voetjes. De lengte van dit model is 180 cm en heeft een afvoeraansluiting aan de zijkant.

€ 438.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS 100cm met Gesloten Rooster

Douchegoot Brauer RVS 100cm met Gesloten Rooster is een stijlvolle oplossing voor het afvoeren van uw douchewater. De Brauer douchegoot is volledig van roestvrij staal gemaakt en heeft een strak ontwerp die elke badkamer een luxueuze tintje geeft. Douchegoot Brauer RVS heeft verder een lengte van 100 cm, breedte van 7 cm een inbouwdiepte van 6.7 cm en wordt geleverd met een gesloten rooster.

€ 186.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 50cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 50cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is de ideale douchegoot waar u naar op zoek bent voor in uw doucheruimte. De Brauer douchegoot is voorzien van een flens rondom de goot heen die zorgt voor een goede waterafdichting en waar u tegels direct op kunt leggen. Zit de afvoer aan de andere kant van uw badkamer? Dan kan deze douchegoot met zijuitloop gewenst zijn om eerst naar de zijkant te werken. Ook beschikt de goot over een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook makkelijker te reinigen. Verder heeft de Brauer douchegoot een inbouwdiepte van 67mm en beschikt over een gesloten rvs rooster.

€ 179.00

Douche Douches Douchegoten
Product
 
Product
Conrad energy 250785 Camera accu Vervangt originele accu BN VF707 7.2 V 700 mAh  Televisie en video  Kantoor, IT multimedia Deze uitstekende accu's doen als ideale krachtbron voor uw digitale videocamera of fototoestel niet onder voor de originele accu's. Zo kunt u een oude accu vervangen of snel wisselen van acc...
Product
Afvoerplug Schutte met Overloop Messing RVS Schütte  Sanitairwinkel   Afvoerplug Schutte met Overloop Messing RVS De afvoerplug van Schutte is gemaakt van messing en RVS. De clickwaste is geschikt voor wastafels met een overloop. Het is gemakkelijk te bedienen door op de clickwaste te drukken. Dan gaat het open en dicht. De hoogte van de afvoerplug is 8 cm en het heeft een diameter van 6.2 cm. Verder is de afvoerplug alleen te combineren met wastafels die een afloopgat van 1¼" hebben. Specificaties Afvoerplug Schutte met Overloop Messing RVS: * - Hoogte: 8 cm * - Breedte: 6.2 cm * - Materiaal: Messing en RVS * - Diameter afvoergat: 3.7 cm * - Draai-click-trek: Clickwaste * - Overloop: Ja * - Fabrieks Garantie: 3 jaar
Product
Decosol Roljaloezie Regulier Lichtdoorlatend Structuur Wit 150 x 250 cm  Dekbedden  Decosol Roljaloezieën zorgen voor een combinatie van functionaliteit, sfeer en stijl. Het geheim van de roljaloezie is dat hij uit twee lagen stof bestaat. Dit is veel slimmer dan een gewoon rolgordijn! Het leuke structuurtje in de stof zorgt voor nét dat beetje extra karakter.
Product
Badkamermeubel Trend Keramiek 1200 Century Oak  Douche  Badkamermeubels Badkamermeubel Trend Keramiek 1200 Century Oak is van het merk Sanilux. De badkamermeubel is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak is gemaakt van keramiek. Er zijn 2 greeploze lades met softclose functie. De wasbak is rechthoekig afgewerkt. U kunt het aantal gebruikersplaatsen en kraangaten zelf kiezen. De afmetingen zijn 120 cm breed, 45 cm diep en 50 cm hoog. Verkrijgbaar in de kleuren wit, century oak, light wood en antraciet.
Product
NEO G Airflow Knie Support Small  Hulpmiddelen  Sport Revalidatie

De NEO G Airflow Knie Support zorgt voor een strakke, maar toch flexibele pasvorm, die de spieren ondersteunt en warm houdt tijdens het sporten of andere activiteiten. De speciale ademende stof zorgt voor een ideale ondersteuning tijdens intensieve activiteiten. Het dynamische design maakt het mogelijk om de brace onder alledaagse kleding te dragen, zo wordt uw knie altijd comfortabel en stabiel ondersteund.

Specificaties NEO G Knie support:

  • -Houdt de spieren warm
  • -Geschikt voor zowel het linker als rechterbeen
  • -Flexibele, maar nauwe pasvorm
  • -Ademend materiaal

Maat (knie omtrek):

  • Small: 30 - 34 cm
  • Medium: 34 - 38 cm
  • Large: 38 - 43 cm
  • X-Large: 43 - 48 cm
Product
Manhattan TV Wandhalterung für Flachbildschirme und Curved Displays von 32 55 und 35kg Monitor wandbeugel 81,3 cm (32) 139,7 cm (55) Kantelbaar en zwenkbaar  Foto en video  Manhattan Powered by fullmotion
Een ongunstige indeling van de woning, meubels die veel ruimte innemen en reflecties door invallend zonlicht kunnen het comfortabele opstellen van uw platte beeldsch...
Product
Product
Salenzi Wandcloset Civita 50x35x36.5 cm Keramiek Rimless Mat Beige Zonder Zitting  Sanitairwinkel  Toiletten Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Mat Beige (excl. zitting) Een unieke mat beige toiletpot zonder spoelrand! De Civita white is een echte eye catcher voor in uw nieuwe moderne toiletruimte of badkamer. Mat Beige is helemaal de nieuwe trendkleur en geeft de ruimte een speciaal item. Het wandcloset het geen spoelrand waardoor het schoonmaken van de pot een stuk eenvoudiger is. Geen vuil en bacteriën meer die zich onder de rand kunnen nestelen en bovendien is een randloze pot mooier! De unieke toiletpot is gemaakt van keramiek: dit om de eenvoudige reden dat keramiek niet meer weg te denken is in de sanitair. Keramiek is goed hygiënisch schoon te maken en blijft een strak geheel geven aan het product. De glazuurlaag beschermt het keramiek en gaat kleurvast en lang mee! Nu nieuw bij Salenzi Ceramic + U heeft niet alleen gekozen voor een prachtig design en de beste kwaliteit, maar ook voor een zeer onderhoudsvriendelijk product. Het keramiek ziet er prachtig uit en is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Het vuilafstotende, anti bacteriële en antikalk oppervlak is een speciaal kenmerk van Ceramic+. De beschermlaag zorgt ervoor dat de waterdruppels zich tot bolletjes vormen om vervolgens met het opgeloste vuil en kalk via de afvoer weg te stromen. Ceramic+ is aanzienlijk eenvoudig te reinigen. Zelfs ingedroogde kalkvlekken kunnen makkelijk worden verwijderd. Wastafel, WC, urinoir of bidet: u zult veel plezier hebben van de exclusieve en onderhoudsvriendelijke producten van Salenzi. Specificaties van de Civita Mat Beige wandcloset: * - Materiaal: Keramiek * - Afmeting: 50 x 35cm * - Diepspoel wandcloset * - Exclusief zitting * - Heeft geen spoelrand * - HOH bevestiging: 18 cm * - Diepspoel * - Kleur: mat Beige Beschikbare varianten:Zonder zitting
Product
Effast Soknippel Buitendraad x Binnendraad 1½'' x ¾''  Koi karper  Effast DRUK PVC Soknippel Buitendraad x Binnendraad 1½'' x ¾''
Product
Pure Chronos CD Serie II DAB Wekkerradio AUX, CD, DAB , FM Wit  Foto en video  Pure De Chronos CD serie II biedt een elegant design en indrukwekkende audioprestaties dankzij de speciaal geoptimaliseerde stereoluidsprekers en de nieuwste digitale versterker.

Met talri...