foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Woonwinkel Zatlbommel

Woonwinkel Zaltbommel voor al uw betaalbare woonaccessoires en meubels

Woonwinkel

Grohe Tempesta doucheset met hoofddouche 21 cm en handdouche 10 cm, inclusief omstel, chroom

Met het New Tempesta 210 FLEX douchesysteem met omstelkraan voeg je meteen design en topprestaties toe aan je badkamer. Je kunt het douchesysteem eenvoudig bevestigen op de aansluitingen van je bestaande douche of bad. Dit systeem is ook uitgerust met de geavanceerde technologie van GROHE. GROHE DreamSpray verdeelt het water gelijkmatig over alle sproeigaatjes – perfect voor de zachte Rain straal van de New Tempesta 210 mm hoofddouche en 100 mm handdouche. Hiermee spoel je alle stress en spanning van je af. Draai aan de omstelkraan om de milieuvriendelijke SmartRain straal van de hoofddouche te activeren. Dit is een waterbesparende straal die je toch een volledige douchebeleving geeft.

De handige siliconen SpeedClean sproeigaatjes kunnen eenvoudig vrij gehouden worden van vuil en kalk! De duurzame, glanzende GROHE StarLight chroomlaag gaat jarenlang mee en de InnerWater Guide voorkomt dat het oppervlak van de douche te warm wordt. Zo bescherm je jouw huid en de schitterende chroom afwerking. De handdouche heeft een stijlvolle witte sproeiplaat en een ShockProof siliconen ring die beschadiging voorkomt als de handdouche uit je handen valt. Het systeem wordt geleverd met twee Relexaflex doucheslangen, beide met een soepel AntiScratch oppervlak voor een eenvoudige reiniging. De 1250 mm doucheslang sluit je aan op de kraan en de 1500 mm slang op de handdouche.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken je lichaam
Als je kiest voor de Rain straal-stand verwen je jezelf met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over je huid en geven je het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

SmartRain straal voor een luxe, maar milieubewuste douche
Met de slimme SmartRain technologie verwen je jezelf met een gelijkmatige en zachte regenbui op je huid terwijl je tegelijkertijd water bespaart. Dat is genieten én verantwoord omgaan met onze kostbare waterbronnen.

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden
Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van siliconen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

ShockProof
De beschermrand die beschadiging voorkomt GROHE handdouches zijn mooi maar bovenal praktisch. Zoals ShockProof, een siliconen ring die beschadiging voorkomt voor als de douche plots uit je handen valt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

€ 157.85

Badkamerwinkel Douches Douchesets
Product
 

Duravit Vero wastafel met 1 kraangat 80 x 47 cm, wit

Consequent rechthoekig. De keramiekserie Vero is tegenwoordig niet voor niets een moderne designklassieker en sinds meer dan een decennium een bestseller in het Duravit-assortiment.

Deze Vero wastafel is aan de onderzijde geslepen waardoor plaatsing op een console zorgt voor een strakke aansluiting. Liever de wastafel vrij hangen zonder geslepen onderkant? Kijk dan bij artikel 0454800000. Deze wastafel heeft een overloop en één kraangat en komt inclusief bevestigingsmateriaal. De wastafel is 80 cm bij 47 cm en heeft daarmee een rechthoekige vorm. De schoonmaak van het keramiek kan aanzienlijk vergemakkelijkt worden door het artikel met een Wondergliss-laag te bestellen. Kijk hiervoor bij 04548000271.

€ 379.00

Badkamerwinkel Wastafels Wastafels
Product
 

Ideal Standard Nimbus Look wastafelkraan zonder waste, chroom

Ideal Standard Nimbus Look wastafelkraan zonder waste, chroom met artikelnummer F3206AA nu voor maar 68.80.

€ 68.80

Badkamerwinkel Kranen Wastafelkraan
Product
 

Duravit 2nd Floor inbouwwastafel 52,5 x 35 cm, wit

Deze witte Duravit 2nd Floor inbouwwastafel heeft een platte en opvallende vormgeving. De wastafel is 52,5 cm breed en 35 cm diep en heeft daarmee een rechthoekige vorm, die plaats biedt aan één gebruiker. De inbouwwastafel heeft een overloop en geen kraanvlak. Een kraan moet dus los van de wastafel geïnstalleerd worden. Bevestigingsmateriaal om de wastafel te monteren zit bij de wastafel. Deze wastafel heeft geen WonderGliss coating, welke de schoonmaak van het keramiek aanzienlijk vergemakkelijkt. Kijk voor het artikel met WonderGliss bij 03165300001.

€ 195.83

Badkamerwinkel Wastafels Wastafels
Product
 

Duravit Starck 3 wandcloset zonder closetzitting 36 x 70 cm, wit

Dit moderne closet, ontworpen door Philippe Starck, komt door zijn strakke afwerking in elke badkamer of toiletruimte tot zijn recht.

Deze toiletpot van Duravit betreft een verlengd model (voorsprong is 70 cm) en is daarmee geschikt voor barrièrevrije toepassing, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers. Bovendien is het toilet hoger dan gemiddeld, wat het opstaan en gaan zitten vergemakkelijkt. Net als alle andere Duravit-wc's is de wc voorzien van een geglazuurde en daardoor eenvoudig schoon te maken spoelrand.

Let op: deze toiletpot wordt geleverd zonder toiletzitting. Een passende toiletzitting kan apart worden bijbesteld.

Design by Philippe Starck
Hoe maakt men een origineel? Door als eerste een idee te krijgen. Als eerste een vorm te creëren. Als eerste een strategie te realiseren. Dit alles hebben Duravit en Philippe Starck bereikt - met het badkamerprogramma Starck 3. Starck 3 bracht design in een segment waarin voordien geen design bestond. En dat met een verrassende prijs-kwaliteitverhouding - per slot van rekening gaat het om een echte Philippe Starck. En met een diversiteit van programma's die gewoon beantwoorden aan elk doel. Met ruim 50 modellen en 64 uitvoeringen is Starck 3 waarschijnlijk de meest omvangrijke badkamerserie die er bestaat, geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, architectonische omstandigheden en gebruiksmogelijkheden: privé, semi-openbaar of openbaar. Een origineel dat vaak is gekopieerd, maar nog nooit is geëvenaard. Starck 3 blijft de maatstaf voor alles als het gaat om vormgeving, diversiteit en prijs.

€ 311.99

Badkamerwinkel Toiletten Toiletpot
Product
 

Laufen Pro B staand toilet diepspoel, wit

Dit Laufen Pro B staande toilet is een diepspoel uitvoering met een verticale uitlaat. Dankzij de klassieke uitstraling is het een ideaal toilet voor de meeste toiletruimtes.

€ 165.00

Badkamerwinkel Toiletten Toiletpot
Product
 

Duravit complete douchewc 2 DuraStyle WonderGliss Rimless diepspoel met hoekige SensoWash® Slim zitting met softclose en quick release

Wanneer je in één keer een complete douchewc wilt kopen, dan is deze combinatieset een uitstekende optie.

Het Duravit Me by Starck wandtoilet is voorzien van een Wondergliss-coating. WonderGliss zorgt ervoor dat de toiletpot eenvoudiger schoon te houden is. De in de hoogwaardig keramiek ingebrande laag WonderGliss gaat vuil actief tegen. Omdat dit oppervlak gladder is, kunnen vuil en kalk niet hechten, waardoor afzettingen met water eenvoudig worden weggespoeld.

Ook het design zonder spoelrand draagt bij aan een hygiënischer toiletgebruik: er kunnen zich geen resten en bacteriën ophopen in de spoelrand bij het doorspoelen, zoals dit bij toiletten met spoelrand vaak wel gebeurt. Bovendien wordt het spoelwater functioneler verdeeld. Daardoor is dit spoelrandloze toilet extra hygiënisch en is het makkelijker schoon te houden. Omdat dit een diepspoeltoilet is, valt ook de geurverspreiding tijdens het toiletgebruik mee: de boodschap valt direct in het water, waardoor de geur zich minder verspreidt dan bij een vlakspoeltoilet. Dit wandtoilet kan verdekt aan de muur worden bevestigd dankzij Durafix: dit betekent dat montage-elementen niet zichtbaar zijn.

De Duravit SensoWash® Slim douchewc-zitting staat garant voor hygiëne en luxe. Deze extra dunne zitting is voorzien van een zachtsluitend mechanisme, waardoor de douchewc-bril niet met een klap op de pot valt. Superhandig voor nachtelijke gebruikers is het nachtlicht: dit zorgt ervoor dat het grote licht niet aan hoeft en dat men na gebruik gewoon weer verder kan slapen en ook de partner niet hoeft te storen met veel nachtverlichting. Daarnaast is deze SensoWash® Slim-zitting in een handomdraai afneembaar, om een soepele en grondige reiniging mogelijk te maken.

De Rear-, Lady- en Comfortwash verzekert toiletgebruikers van een hygiënisch toiletgebruik: na gebruik van het toilet sproeit de Rear-, Lady- en/of Comfort-straal de 'private parts' van het lichaam schoon: genoeg keuze dus over hoe men schoongespoeld wordt. Een ander groot voordeel is dat de ingebouwde douche-arm zichzelf reinigt na gebruik. Als deze SensoWash® Slim douchewc-zitting een tijdje niet gebruikt wordt, wordt het water automatisch ververst. Dit is allemaal in te stellen met de bijgeleverde afstandsbediening, evenals de vergrendeling. Dankzij de verdekte aansluitingen oogt deze douchewc ook nog een strak en stijlvol.

SensoWash® staat voor douchewc-zittingen die op de behoefte aan hygiënische zuiverheid en veel persoonlijk bedieningsgemak inspelen. SensoWash® biedt meer dan alleen wc-hygiëne: het is onderdeel van een moderne, ongecompliceerde en duurzame levensstijl; een nieuw gevoel voor design, comfort en reinheid. Deze douchewc-functies bieden een hoge mate van comfort en zijn eenvoudig te bedienen. Elk bezoek aan het toilet wordt een wellnesservaring en hierna voelt men zich als herboren. Zonder overdrijven: wie eenmaal SensoWash® heeft gebruikt, wil niet meer zonder.

De Duravit-aansluitset is vereist om de wateraansluiting van een SensoWash-douchewc in de muur te fixeren. Het is compatibel met elk inbouwreservoir en maakt het mogelijk om een wateraansluiting op de juiste plek te maken. Dit moet gebeuren in de ruwbouwfase, voordat het tegelwerk wordt aangebracht op de wand.

Als deze SensoWash-douchewc wordt gebruikt i.c.met de Geberit UP320, adviseren wij om ook de Duravit-montageset met productcode 1006910000 hierbij aan te schaffen. In dat inbouwreservoir zit een loze leiding, waar deze slang naadloos in past. Hiermee kan men een wateraansluiting maken via het inbouwreservoir. Dit product is alleen compatibel met de Geberit UP320.

€ 94.42

Badkamerwinkel Toiletten Douchewc
Product
 

Duravit complete douchewc 1 Me by Starck WonderGliss Rimless diepspoel met ronde SensoWash® Slim zitting met softclose en quick release

Wanneer je in één keer een complete douchewc wilt kopen, dan is deze combinatieset een uitstekende optie.

Het Duravit Me by Starck wandtoilet is voorzien van een Wondergliss-coating. WonderGliss zorgt ervoor dat de toiletpot eenvoudiger schoon te houden is. De in de hoogwaardig keramiek ingebrande laag WonderGliss gaat vuil actief tegen. Omdat dit oppervlak gladder is, kunnen vuil en kalk niet hechten, waardoor afzettingen met water eenvoudig worden weggespoeld.

Ook het design zonder spoelrand draagt bij aan een hygiënischer toiletgebruik: er kunnen zich geen resten en bacteriën ophopen in de spoelrand bij het doorspoelen, zoals dit bij toiletten met spoelrand vaak wel gebeurt. Bovendien wordt het spoelwater functioneler verdeeld. Daardoor is dit spoelrandloze toilet extra hygiënisch en is het makkelijker schoon te houden. Omdat dit een diepspoeltoilet is, valt ook de geurverspreiding tijdens het toiletgebruik mee: de boodschap valt direct in het water, waardoor de geur zich minder verspreidt dan bij een vlakspoeltoilet. Dit wandtoilet kan verdekt aan de muur worden bevestigd dankzij Durafix: dit betekent dat montage-elementen niet zichtbaar zijn.

De Duravit SensoWash® Slim douchewc-zitting staat garant voor hygiëne en luxe. Deze extra dunne zitting is voorzien van een zachtsluitend mechanisme, waardoor de douchewc-bril niet met een klap op de pot valt. Superhandig voor nachtelijke gebruikers is het nachtlicht: dit zorgt ervoor dat het grote licht niet aan hoeft en dat men na gebruik gewoon weer verder kan slapen en ook de partner niet hoeft te storen met veel nachtverlichting. Daarnaast is deze SensoWash® Slim-zitting in een handomdraai afneembaar, om een soepele en grondige reiniging mogelijk te maken.

De Rear-, Lady- en Comfortwash verzekert toiletgebruikers van een hygiënisch toiletgebruik: na gebruik van het toilet sproeit de Rear-, Lady- en/of Comfort-straal de 'private parts' van het lichaam schoon: genoeg keuze dus over hoe men schoongespoeld wordt. Een ander groot voordeel is dat de ingebouwde douche-arm zichzelf reinigt na gebruik. Als deze SensoWash® Slim douchewc-zitting een tijdje niet gebruikt wordt, wordt het water automatisch ververst. Dit is allemaal in te stellen met de bijgeleverde afstandsbediening, evenals de vergrendeling. Dankzij de verdekte aansluitingen oogt deze douchewc ook nog een strak en stijlvol.

SensoWash® staat voor douchewc-zittingen die op de behoefte aan hygiënische zuiverheid en veel persoonlijk bedieningsgemak inspelen. SensoWash® biedt meer dan alleen wc-hygiëne: het is onderdeel van een moderne, ongecompliceerde en duurzame levensstijl; een nieuw gevoel voor design, comfort en reinheid. Deze douchewc-functies bieden een hoge mate van comfort en zijn eenvoudig te bedienen. Elk bezoek aan het toilet wordt een wellnesservaring en hierna voelt men zich als herboren. Zonder overdrijven: wie eenmaal SensoWash® heeft gebruikt, wil niet meer zonder.

De Duravit-aansluitset is vereist om de wateraansluiting van een SensoWash-douchewc in de muur te fixeren. Het is compatibel met elk inbouwreservoir en maakt het mogelijk om een wateraansluiting op de juiste plek te maken. Dit moet gebeuren in de ruwbouwfase, voordat het tegelwerk wordt aangebracht op de wand.

Als deze SensoWash-douchewc wordt gebruikt i.c.met de Geberit UP320, adviseren wij om ook de Duravit-montageset met productcode 1006910000 hierbij aan te schaffen. In dat inbouwreservoir zit een loze leiding, waar deze slang naadloos in past. Hiermee kan men een wateraansluiting maken via het inbouwreservoir. Dit product is alleen compatibel met de Geberit UP320.

€ 96.41

Badkamerwinkel Toiletten Douchewc
Product
 

Van Heck Traditional wandfonteinkraan 1 2 apos apos , chroom

De van Heck Traditional-fonteinkraan doet denken aan grootmoeders tijd. Deze kraan is voorzien van een 1/2"-aansluiting.

€ 125.00

Badkamerwinkel Kranen Fonteinkranen
Product
 

Duravit ME by Starck fontein met kraangat zonder overloop 40 x 22 cm, mat wit

Deze ME by Starck-fontein is uitgevoerd met 1 kraangat aan de rechterkant. Er zit geen overloop op en het kraanvlak zit aan de rechterkant. Hier kan men handig een zeepje of een andere badkamer-accessoire op leggen. De afmeting van het fontein is 360 x 220 x 140 mm. Het artikel wordt geleverd met bevestigingsmateriaal.

Let op: montage is enkel in combinatie met bekersifon met verlengde afvoer mogelijk.

€ 131.00

Badkamerwinkel Wastafels Wastafels
Product
 

Jika Euroline staand toilet (pk) 390 x 355 x 480 mm, wit

Dit Jika Euroline-toilet is uitgevoerd in wit keramiek. De toiletzitting is los verkrijgbaar, te vinden met productnummer H8933703000631. Het is glanzend toilet en heeft de volgende afmetingen: 390 x 355 x 480 mm. Het is een staand toilet in diepspoelvorm en de spoelwaterhoeveelheid is 3 tot 6 liter. Door de diepspoelvorm valt de boodschap direct in het water en verspreiden zich minder nare geurtjes. Het toilet is voorzien van een PK-aansluiting.

€ 57.55

Badkamerwinkel Toiletten Toiletpot
Product
 

Duravit ME by Starck fontein met kraangat zonder overloop 40 x 22 cm, wit

Deze ME by Starck fontein is uitgevoerd met 1 kraangat aan de rechterkant. Een overloop zit er niet op, maar een kraanvlak dan weer wel. Hier kan men een zeepje op andere accessoire op kwijt. De afmeting van het fontein is 360 x 220 x 140 mm. Het artikel is inclusief bevestigingsmateriaal.

Let op: montage is enkel in combinatie met bekersifon met verlengde afvoer mogelijk.

€ 106.00

Badkamerwinkel Wastafels Wastafels
Product
 

Duravit Vero Air fontein met kraangat rechts 38 x 25 cm, wit

Deze Vero Air fontein is uitgevoerd met 1 kraangat aan de rechterkant. De wastafel is uitgevoerd zonder overloop en met kraanvlak. Hier kan men een zeepje op leggen. Het fontein neemt weinig ruimte in; de afmeting is 380 x 250 mm. Het artikel wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Een ruimtebesparende sifon (niet meegeleverd) wordt aanbevolen in combinatie met een wastafelonderbouwkast (niet meegeleverd). Een bekersifon (niet meegeleverd) is noodzakelijk bij gebruik zonder wastafelonderbouwkast.

€ 117.99

Badkamerwinkel Wastafels Wastafels
Product
 

Duravit DuraStyle fontein met kraangat rechts, 36 x 22 cm, wit

Deze DuraStyle fontein is uitgevoerd met 1 kraangat aan de rechterkant. Er zit geen overloop op deze fontein, maar wel een kraanvlak. Dit is een plateau naast de kraan, waar men bijvoorbeeld een zeepje op kan leggen. Het fontein neemt weinig ruimte in, de afmeting is 360 x 220 x 140 mm. Het artikel wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 60.05

Badkamerwinkel Wastafels Wastafels
Product
 

Jika urinoirschot 66 x 41 cm, wit

Dit witte Jika-urinoirschot is 660 x 410 x 100 mm groot. De scheidingswand is gemaakt van keramiek en wordt geleverd inclusief schothouder(s). Het montagestuk is metaal verchroomd. Doordat het product van keramiek gemaakt is, is het gemakkelijk te reinigen. Dit urinoirschot zorgt ervoor dat mannen kunnen plassen met privacy.

€ 163.35

Badkamerwinkel Toiletten Urinoir
Product
 

Jika Euroline toiletgedeelte voor toiletcombinatie (ao) 715 x 360 x 480 mm, wit

Dit Jika Euroline-toiletgedeelte is uitgevoerd in wit keramiek. Het reservoir en de toiletzitting zijn los verkrijgbaar en worden niet standaard meegeleverd. Het glanzende toilet heeft de volgende afmetingen: 480 x 360 x 670 mm. Het is een staand toilet in diepspoelvorm. Het diepspoelontwerp voorkomt de verspreiding van nare geurtjes, omdat de boodschap direct in het water valt in plaats van op een plateau. De spoelwaterhoeveelheid is 6 liter en de afvoeraansluiting is een AO-ontwerp.

€ 160.27

Badkamerwinkel Toiletten Toiletpot
Product
 

Jika Euroline toiletgedeelte voor toiletcombinatie (pk) 670 x 360 x 480 mm, wit

Dit Jika Euroline-toiletgedeelte is uitgevoerd in wit keramiek. Het reservoir en de toiletzitting zijn los verkrijgbaar en worden niet standaard meegeleverd. Het glanzende toilet heeft de volgende afmetingen: 480 x 360 x 670 mm. Het is een staand toilet in diepspoelvorm. Het diepspoelontwerp voorkomt de verspreiding van nare geurtjes, omdat de boodschap direct in het water valt in plaats van op een plateau. De spoelwaterhoeveelheid is 6 liter en de afvoeraansluiting is een PK-ontwerp..

€ 169.00

Badkamerwinkel Toiletten Toiletpot
Product
 

Jika Kind kindertoilet 350 x 295 x 385 mm, wit

Het scheelt een hoop als kleuters zelf naar het toilet kunnen gaan. Met dit kindertoilet van Jika is dat geen probleem meer. Het Jika Kind kindertoilet is uitgevoerd in wit keramiek. De zitting wordt niet meegeleverd, maar is op deze pagina wel los verkrijgbaar (productnummer H8970373000001).
Het toilet is glanzend en heeft de volgende afmetingen: 350 x 295 x 385 mm.

€ 86.00

Badkamerwinkel Toiletten Toiletpot
Product
 

Jika Euroline wastafel met kraangat 50 x 41 cm, wit

Deze Jika Euroline wastafel is uitgevoerd in wit keramiek. De wastafel heeft 1 kraangat in het midden en is voorzien van een overloop en afgerond design. De overloop zorgt ervoor dat het water niet over de rand van de wastafel heen loopt. Het bijbehorende bevestigingsmateriaal dient los besteld te worden en wordt niet meegeleverd.

€ 49.95

Badkamerwinkel Wastafels Wastafels
Product
 

Laufen Pro staand toilet 450 x 360 x 450 mm, wit

Het Laufen Pro staand toilet heeft een afmeting van 450 x 360 x 450 mm. De minimale spoelwaterhoeveelheid van een kleine spoeling is 3 liter en de spoelwaterhoeveelheid van een grote spoeling is 9 liter.

Let op: dit staande toilet wordt zonder toiletzitting geleverd.

€ 195.00

Badkamerwinkel Toiletten Toiletpot
Product
 
Product
Gorilla Wear San Lucas T shirt Zwart 2XL  Fitnessapparaat  Gorilla Wear Gorilla Wear San Lucas T-shirt - Black

Het Gorilla Wear San Lucas T-Shirt heeft een pasvorm die je spieren zichtbaar maakt en je fysieke uitstraling versterkt. Het is gemaakt van een zachte en dunne stof, gemaakt van 100% katoen. Het San Lucas T-Shirt heeft een verhoogd logo met reliëf op de borst en een klein print logo op de achterkant. Laat zien waar je voor staat en maak iedereen duidelijk dat je bij de GORILLA WEAR familie hoort. Kies tussen Blue, White, Army Green en Black of probeer ze allemaal.

Over Gorilla Wear
Sinds de jaren '80 is Gorilla Wear een legendarisch Amerikaans wereldwijd bodybuilding en fitness merk "for the motivated". Iedere kledingstijl is ontworpen voor gemotiveerde en veeleisende sporters over de hele wereld. Het is uniek, het past, het gaat niet kapot en het geeft je de authentieke en individuele uitstraling die je lichaam verdient.

Art.nr. 90534900
Kleur: Zwart
Samenstelling: 100% Katoen
Product
Product
Sub Easy Sanibold spoelrandloos verkort hangend toilet, diepspoel, PK, exclusief toiletzitting, wit  Badkamerwinkel  Toiletten Sub Easy Sanibold spoelrandloos verkort hangend toilet, diepspoel, PK, exclusief toiletzitting, wit met artikelnummer 400363 nu voor maar 301.29.
Product
Vivanco SMARTSOUND BLACK HiFi Koptelefoon Zwart  Foto en video  Vivanco Vivanco SMARTSOUND BLACK HiFi Koptelefoon Zwart
Product
Product
Antenne, Satelliet Aansluitkabel [1x F stekker 1x F stekker] 10 m 120 dB Vergulde steekcontacten Wit Oehlbach Transmission Plus S  Televisie en video  Kantoor, IT multimedia Kant-en-klare satelliet digitale kabel voor het overzetten van hoge-definition audio-en video-informatie. De binnenste geleider van deze mooi afgewerkte satelliet kabel bestaat uit OFC (zuur...
Product
Fujifilm Square WW 2 Point and shoot filmcamera  Foto en video  Fujifilm Instax 2x10 Film Square is alleen geschikt voor de Instax SQ10 direct beeld-camera. Hij biedt adembenemende beelden die u meteen in een kleine fotolijst, portemonnee of handtas kwijt kunt. D...
Product
Plakplint Belfort achensee oak 240x2,2x0,5 cm Leen Bakker  Leenbakker  Vloeren Een plakplint is een gemakkelijke manier om een laminaatvloer af te werken. Plakplint Belfort heeft een mooie landelijke bruine kleur en past uitstekend in vele interieurs.
Product
My Wall HL 12 WML TV plafondbeugel 58,4 cm (23) 139,7 cm (55) Uittrekbaar, Gemotoriseerd, Plafondhouder  Televisie en video  Kantoor, IT multimedia Ruimtebesparend en comfortabel. Met de gemotoriseerde TV-plafondhouder breng uw flat-screen monitor eenvoudig via de afstandsbediening in het spel. De vrij selecteerbare hellingshoek maakt u...
Product
INA Behuizingsmodule PASE20 N FA125  Automatisering  Automatisering INA-behuizing eenheden zijn er als staand lager-, flens magazijn- en span behuizing eenheden.
De units zijn gemonteerd. Om werking en beveiliging te garanderen zijn lager en het huis op e...